donderdag 4 oktober 2012

PASSIE VOOR SPORT, HART VOOR SPORTERS

Bonheiden – Rijmenam en sport. Het verhaal van een jarenlange hartstochtelijke liefde. Niet overtuigd? Dat mag…!  Maar werp toch eerst even een blik op het rijke aanbod dat onze gemeente haar sportieve inwoners, jong en minder jong, aanbiedt. U vindt dat aanbod op de webstek van onze gemeente (www.bonheiden.be) Om duimen en vingers van af te likken toch…!

Noch niet overtuigd?  Een erg kritische geest dus. Moet ook kunnen…! Dan schakelen wij bij BR toch even over naar een hogere versnelling. Zwemt U even met ons mee naar het nagelnieuwe zwembad in het Sportpark DE NEKKER, net over onze gemeentegrens. Het partnerschap met de Provin - cie ANTWERPEN waarborgt onze scholen en onze inwoners vanaf januari 2013 ongestoord zwemgenot aan een voorkeurtarief. Om van te watertanden…!


Toch nog twijfels? Ook al goed…! Hadden wij onze mega – succesvolle sportkampen al aangehaald?
Of ons prachtig mountainbikeparcours? Of het derde terrein voor de jeugd van VC RIJMENAM? Of
de toekenning door BLOSO van de titel “Sportel - gemeente 2012”? Of onze jaarlijkse sport-doe beurs, outdoor fitnesstoestellen, toekenning hartveilige gemeente, stappentellers en sportkampen voor jaarlijks meer dan 3000 kinderen?

Eindelijk overtuigd? Goed zo…!  BR wil wel nog een tandje bijsteken. Wat dacht U, beste sportievelingen, van een nieuwe sportschuur in het hart van RIJMENAM, nabij de school? Een sportieve stek voor de schoolgaande jeugd  gekoppeld aan bijkomend accommodatie voor sportverenigingen. Mooi voor de sport, mooi voor de school, mooi voor RIJMENAM!

Wees dus ook sportief, en stem op 14 oktober op BR, uw enige gemeentelijke partner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.