dinsdag 2 oktober 2012

Mijn bedoeling met de BR is een krachtdadig, juridisch onderbouwd en financieel correct beleid verder mee te blijven uitstippelen, en dit met oor voor de noden van de inwoners en diegenen die hier werken


Beste dorpsgenoten,

Even kort mijzelf voorstellen: Ik ben 47 jaar, reeds 15 jaar notaris in Mechelen en reeds 35 jaar woonachtig in Rijmenam. Ik ben gehuwd en heb drie kinderen.

Mijn bedoeling met de BR is een krachtdadig, juridisch onderbouwd en financieel correct beleid verder mee te blijven uitstippelen, en dit met oor voor de noden van de inwoners en diegenen die hier werken: handelaars, vrije beroepen, kortom alle geledingen van de bevolking. Ook onze inwoners die nood hebben aan welke vorm van begeleiding ook mogen niet in de kou blijven staan.

We wonen in een mooie omgeving, en dit moet ook zo blijven. Wijzigingen aan de infrastructuren mogen alleen als doel hebben onze buurt te verfraaien. Streven naar een nog fietsvriendelijkere omgeving en in het algemeen ook een aangename omgeving met de nodige faciliteiten voor onze opgroeiende jeugd.

Kortom, Bonheiden-Rijmenam is een prachtige regio. Dit moet zo blijven, waar nodig nog verbeteren, zodat eenieder zich hier gelukkig en begrepen voelt.

Marc De Backer - BR - lijst 8 - plaats 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.