zaterdag 6 oktober 2012

JEUGD: NIET JOKKEN, WEL EEN (K)JOC


BR anti – KJOC? BR anti - jeugd? Om van te huilen, dergelijke nonsens. Toch even de puntjes op de i
zetten…!

De eerste gemeentelijke buitenschoolse kinderopvang vond onderdak in de WIEBELBOOM. Binnen enkele weken wordt de stedenbouwkundige aanvraag voor het KJOC ingediend en de bouw ervan zal kunnen starten in 2013, want ook de euro‘s zijn voorzien.

SWAP en GRABBEL, ROEFEL EN VELODROOM kennen al jaren veel succes. Met financiële steun van de gemeente werden de lokalen van onze jeugdverenigingen zowel mooier als veiliger, en sinds kort stelde de gemeente ook nog nieuwe seniortenten ter hunner beschikking. Het kampvervoer willen wij hier zelfs al niet meer vermelden.En dan nog even wat BR - JEUGDDROMEN. Waarom geen buitenschoolse kinderopvang in  RIJMENAM? Even denken: in de nieuwe sportschuur midden RIJMENAM - DORP, nabij de school misschien? En waarom geen jaarlijkse tussenkomst in de huur van een feesttent? Kan elke jeugdvereniging in BONHEIDEN en RIJMENAM eenmaal per jaar een mega – fuif houden, en meer centjes overhouden.

BR een jeugdonvriendelijke partij zei U? Naar de prullenmand met die kwaadwillige fabeltjes. Stem voor een voortgezet jeugdvriendelijk beleid op 14 oktober! Stem op BR, uw enige gemeentelijke partner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.