donderdag 3 januari 2013

Veel Succes Collega's !!


Beste collega’s,

Vooreerst wil BR u veel succes toewensen met de bestuursperiode die voor de deur staat.
Als grootste partij van Bonheiden-Rijmenam is het onze plicht om met argus ogen toe te kijken op de beslissingen die er zullen genomen worden.

Vooral de financiële toestand van de gemeente ligt ons nauw aan het hart. Op 24 jaar tijd hebben wij immers een katastrofale situatie op financieel gebied omgebogen tot een prachtig resultaat en tevens een hele reeks grote noodzakelijk realisaties neer gezet.

 Ze allemaal opnoemen zou ons veel te ver leiden maar laten we alleen aangeven wat we voor u hebben klaargezet op een gouden schotel:
-        de nieuwe kleuterschool kan van start gaan met de bouw op 1/3, Dank zij onze schepen van onderwijs kan de nieuwe burgemeester  de eerste steen gaan leggen, 
-        Het kjoc staat klaar om gerealiseerd te worden, misschien moeten nog enkele aanpassingen aangebracht worden
-        en om dat allemaal te betalen ligt de verkaveling aan de Eisenhouwerlaan klaar met onder andere een 60 taal betaalbare woningen,

Ik las in een krant dat een prominent lid van de nieuwe meerderheid  zei dat BR een folklore partij is die niet veel voor stelt en vlug zal verdwijnen.
Een folklore partij wel misschien, maar dan één die al 24 jaar de naam BR draagt iets wat geen enkele van de traditionele zogezegd grote partijen kan zeggen. Allemaal zijn ze al van naam veranderd. Waarschijnlijk in het kader van “verandering”.

Die folklore partij is nog steeds veruit de grootste partij van Bonheiden Rijmenam, Wij geven een zeer gezonde  financiële situatie over aan het nieuw beleid. We hopen dat we binnen zes jaar geen failliete gemeente terug krijgen! We zullen er in ieder geval goed over waken.

Een andere zaak: de voorzitter van de Gemeente Raad, is dat een aanmoedigingspremie of geschenk aan de partij die de grootste verliezer was van de gemeenteraadsverkiezingen?

Br wenst u veel succes met het nieuwe beleid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.